top of page

Verzenden

Wij begrijpen als geen ander dat jij jouw bestelling graag zo snel mogelijk in huis hebt. Wij streven ernaar om jouw bestelling dezelfde dag te verzenden. Soms kan het in geval van nationale feestdagen of vanwege extreem drukke periodes iets langer duren dan dat je van ons gewend bent. Heb je na drie werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Wij verpakken alle pakketjes gratis!

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Fienile di Cecile heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de producten die je wilt retourneren inclusief de bijhorende pakbon en een briefje met de reden terug naar onderstaand adres:

Fienile di Cecile
Dorpsstraat 1
6251 NA Eckelrade

Wij zullen na ontvangst van de retourzending er binnen 2 werkdagen voor zorgen dat je geld wordt teruggestort op de gebruikte bankrekening/creditcard. Bij ons hoef je dus niet dagen op je geld te wachten.

Mocht je een vervangend product wensen, dit dan graag in het briefje met de reden aangeven. Wij zullen de kosten dan verrekenen.

Houd er rekening mee dat Fienile di Cecile retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. 

Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van je bestelling, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

bottom of page